Zij kiezen voor u…

Slaaparchitecten laten u eerst begrijpen hoe “de slaap” in elkaar zit. Daarna leggen zij u uit wat uw lichaam nodig heeft in die slaap en daarna laten zij u voelen hoe dat moet voelen.

U moet dit niet dadelijk leuk en mooi vinden, het moet gewoon doen wat het moet doen!

ZIJ KIEZEN VOOR U! Als het dan niet goed is, is het hun fout. U krijgt 90 dagen slaapgarantie. Als het na 80 dagen niet doet wat zij beloven, dan veranderen zij de matras tot ze wel doet wat u wenst!

De heilige 3-vuldigheid.

De werkkracht van een matras.

Zou het niet leuk zijn moest er een soort label bestaan dat de kwaliteit van een matras aangaf, zoals het A-label bij een koelkast?

Het is eigenlijk heel eenvoudig.
Om te beginnen moet je begrijpen wat de “werkkracht” van een matras/bed inhoudt. (lees ook “de waarheid over een goed bed”)

De heilige 3-vuldigheid van goed slapen is :

  • Geen druk op vervelende plaatsen (schouders / heupen)
  • Recuperatie van rug en nek
  • Ongestoorde diepe slaap

Uiteindelijk komt het erop neer dat de matras aan schouders en heupen, zo zacht is, dat er in de rug spontaan een soort “kapstok” ontstaat waarover uw wervel hangt uit te rekken.

Dus een matras die zacht is waar hij zacht moet zijn en hard is waar die hard moet zijn!
De matras die dit het meeste doet is de beste, zo simpel is het. Als die dan ook nog eens minimum 10 jaar goed blijft, dan hebben we de perfecte matras.

De zit-test

Iedereen spreekt al jaren over zones in matrassen.
Iedereen gebruikt al jaren foto’s van mooie dames die op een bed liggen als gegoten, met een “rechte rug”.
Ga zitten in het midden van een matras, schuif op naar de hoofdkant. VOEL je een enorm verschil?
Dan heb je een super matras!

Waarom wordt niet iedere winkel een Slaaparchitect? Als dit toch het beste is?

Alle winkeliers zijn het erover eens! De klant wordt mondiger, weet meer en is niet gemakkelijker geworden de laatste 10 jaren.

  1. Laat de klant kiezen.  Als het niet goed is, dan is het zijn eigen schuld.
  2. Als de klant kiest dan zal hij bijna zeker een neutrale matras kiezen, dat is veel goedkoper om te produceren! Meer verdient dus!

Het ergste wat een klant kan tegenkomen is een “lieve meeprater” en die vind je in overvloed in de commerciële beddenwereld!


HOE WERKT EEN SLAAPARCHITECT?

VOORAL RUSTIG! Er zijn geen acties, solden of verkooptruckjes. Zij leggen je duidelijk uit wat ze doen en laten je vooral voelen wat je moet voelen! Je kan vrijblijvend binnenkomen of op afspraak.

Stijn Neuteleers, slaaparchitect.